Selamat Datang Ke Far East Group

Diasaskan pada tahun 1967 sebagai salah satu pelopor dalam perniagaan penyejukan dan penghawa dingin di Malaysia. Far East Malaysia adalah penyedia komprehensif sistem penyejukan dan penghawa dingin dan produk dalam pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin dan industri penyejukan. Pengurusan kami percaya bahawa kami adalah salah satu pengedar terkemuka sistem dan produk dalam penyejukan industri ringan di Malaysia.

Far East Malaysia mempunyai pangkalan pelanggan yang luas dengan lebih daripada 1,000 pelanggan aktif, termasuk pengedar, peniaga serta kontraktor penyejukan dan penghawa dingin yang menggunakan produk dan perkhidmatan kami untuk menyediakan sistem penyejukan dan penyaman udara yang komprehensif kepada pengguna akhir, seperti pasar raya , pusat pengedaran kedai sejuk, pemprosesan makanan dan kemudahan katering, hotel, hospital, pertubuhan makanan dan minuman, kedai mudah, stesen petrol, kapal marin, rig minyak dan tongkang.

Far East Malaysia adalah anak syarikat Far East Group Limited, yang beribu pejabat di Singapura. Kumpulan kami mempunyai anak-anak syarikat di China, Indonesia, Vietnam, Hong Kong dan Myanmar. Kami juga mempunyai kira-kira 20 pengedar dan peniaga di negara-negara termasuk Thailand, Filipina, Kemboja, Mauritius dan Sri Lanka.

Far East Malaysia mendistribusikan jenama kami sendiri "Eden" penukar haba, unit pemeluwapan, dan produk agensi. Khususnya, produk kami diiktiraf secara meluas dan digunakan oleh rantaian runcit antarabangsa dan serantau yang terkenal seperti Tesco, Giant, Cold Storage, dan AEON.